Over ons

First in Jeans

First in Jeans staat voor specialisme, productkennis en ervaren personeel met persoonlijke aandacht. Kwaliteit en service zijn de kenmerken van een groep jeansexperts die al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw trots zijn op dit Groningse fenomeen.

Het unieke historische pand uit 1851 ademt blauw, denim en jeans. 14 merken, 150 modellen, een stock voorraad van meer dan 10.000 stuks en 3 etages met diverse shop-in-shops geven een ruim aanbod aan collecties van topmerken als Levi's, PME, Cast Iron, Replay en vele anderen.

Al decennia lang komt iedere leeftijdsgroep naar de Herestraat 1 om in de beslotenheid van onze afdelingen zich deskundig te laten informeren. Ons doel is om in iedere prijscategorie voor elke klant de juiste jeans te presenteren. De intimiteit van ons pand geeft een thuiskomend gevoel.

Wie wij zijn

Eigenaar Jan de Boer richtte eind jaren zeventig First in Jeans aan de Herestraat 1 op. Een uiterst succesvol concept dat door de jaren heen zich steeds meer in jeans ging specialiseren. 

In 1984 kwam Arie Dussel bij het bedrijf. Een verkoper in hart en nieren die tot op de dag van vandaag als manager het bedrijf met zijn ervaring naar hogere levels tilt. 

Zijn twee assistenten: David Brouwer en Niek Wiggerink zijn, door hun specialisme, tezamen met hun manager het fundament van dit icoon.